Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (site) www.forologika.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ :

Ι. Οι όροι χρήσης του Δικτυακού τόπου  www.forologika.gr    απευθύνονται σε όλους τους χρήστες και στον καθένα χωριστά οι οποίοι επισκέπτονται οποιαδήποτε σελίδα και οποιοδήποτε στοιχείο   του Δικτυακού τόπου (site)  www.forologika.gr.  Διαβάζοντας   τους όρους που βρίσκονται στο παρόν κείμενο θεωρείται ότι έχετε διαβάσει και συνεπώς ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις χρήσης που υπάρχουν σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα αυτού του δικτυακού τόπου (site) και   θα θεωρούνται ότι εμφανιζόντουσαν στο τρέχον κείμενο όρων χρήσης. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου (site) δηλώνει αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης του. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μην χρησιμοποιείτε αυτό τον δικτυακού τόπο (site).

ΙΙ. Ο παρόν δικτυακός τόπος (site) ανήκει στο www.forologika.gr . Οι χρήστες δεν μπορούν χωρίς   την συγκατάθεση του υπευθύνου του δικτυακού τόπου (site) forologika.gr μερικά ή ολικά να αντιγράψουν (copy)   , αναπαράγουν , διανείμουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό από αυτό το site , εκτός από προσωπική , μη κερδοσκοπική χρήση. Τα κείμενα, τα γραφικά και οι εικόνες που υπάρχουν σ’ αυτό το site προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη άδεια του forologika.gr . Παραβίαση αυτών των δικαιωμάτων διώκεται ποινικά.

III. Το forologika.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν υποχρεούται να ελέγξει τους επαγγελματίες που έχει καταχωρίσει στον κατάλογό του, εάν αυτοί παρέχουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που έχουν δηλώσει, καθώς και αν είναι επαγγελματικά κατοχυρωμένοι για την εν λόγω παροχή, ή τα εμπορικά τους σήματα. Αποδέχεστε ότι σε καμία περίπτωση το forologika.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο, για τυχόν απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους υποστείτε από τη συναλλαγή σας με κάποιο από τους διαφημιζόμενους που εμφανίζονται στις σελίδες του.
Τα δεδομένα εγγραφής και ορισμένες άλλες πληροφορίες προσωπικών δεδομένων μένουν απόρρητα από το forologika.gr και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, πλην των απαιτούμενων για την επαγγελματική προβολή στοιχείων κάθε διαφημιζόμενου φυσικού /νομικού προσώπου.

IV. Το site www.forologika.gr  περιέχει στις σελίδες του συνδέσμους (links), που παραπέμπουν σε άλλα site τα οποία ανήκουν σε άλλους ιδιώτες. Τα (links) αυτά παρέχονται για την εξυπηρέτηση και την καλύτερη ενημέρωση των χρηστών. Το www.forologika.gr   δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία ή παράλειψη περιέχεται στις σελίδες αυτές καθώς και για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη προκύψει από τη χρήση τους, τις οποίες ο χρήστης επισκέπτεται με δική του ευθύνη.

V. Το www.forologika.gr διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει αλλαγές και βελτιώσεις , διαγραφή ή διακοπή οποιασδήποτε υπηρεσίας ή πληροφορίας παρέχεται απο αυτόν τον Δικτυακό τόπο ( site ) ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση των χρηστών.

VI. Το forologika.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη σε ενδεχόμενη υποκλοπή πληροφοριών απο τρίτους , εξ’ αιτίας της  ασφάλειας   των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του Διαδικτύου , όπου η ασφάλεια  δεν είναι απόλυτη.

VIΙ.Σε πρίπτωση χρήσης υπηρεσιών του forologika.gr που σχετίζονται με αποστολή πληροφοριών ή  απόψεων για την καλύτερη λειτουργία του site, απο μέρους των χρηστών, το forologika.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής αυτών .

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Ζητείστε πληροφορίες για την εταιρεία μας, τα στελέχη μας και θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές.

Οργανωμένο λογιστικό γραφείο παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με το οποίο έχουμε πάνω απο 20 έτη συνεργασία, συνέπεια εχεμύθεια και επαγγελματισμό σε όλες τις παρεχόμενες εργασίες.

placeholder
Ρασσιάς κωνσταντίνος
Γενικός Διευθυντής, Ιχθυοκαλλιεργητική Ερύσσου ΕΠΕ
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο