Ιστορικό της εταιρείας μας

Η εταιρεία μας λειτουργεί απο το 1982  στο τομέα των Λογιστικών και Φοροτεχνικών υπηρεσιών

 • 1982

  Έναρξη

  'Εναρξη του λογιστικού γραφείου σαν μικρή ατομική επιχείριση

 • 1993

  Μηχανογράφηση

  Το 1993 άρχισαμε να τηρούμε τα βιβλία των πελατών μας με την χρήση νέων υπολογιστικών συστημάτων και λογιστικών προγραμμάτων με γνώμονα την ποιοτική και άμεση ενημέρωση των πελατών μας. Στο λογιστικό μας γραφείο απο τα πρώτα βήματα μεταξύ των πελατών μας ήταν και Ανώνυμες εταιρείες.

 • 1994

  Μηχανογράφηση Δηλώσεων

  Το 1994 έγινε μηχανογράφηση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος με προγράμματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την ποιοτική και άμεση υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος με εκτύπωση των σε προτυπωμένα μηχανογραφικά έντυπα.

 • 1996

  Κοστολόγηση - Αναλυτική Λογιστική

  Δημιουργία προγραμμάτων για την κοστολόγηση προιόντων και υπηρεσιών με την χρήση της Αναλυτικής Λογιστικής (ομάδα 9) σε Βιομηχανικές μονάδες.

 • 2000

  Δημιουργία www.forologika.gr

  Δημιουργήσαμε τον Διαδικτυακό μας χώρο www.forologika.gr για την προβολή μας και την ενημέρωση των πελατών μας.

 • 2011

  Μετροπή σε Α.Ε

  Το 2011 έγινε η μετατροπή της εταιρείας μας σε Ανώνυμη εταιρεία και με αλλαγή Διεύθυνσης επι της οδού Ανθείας 225 σε νέα γραφεία και με νέο εξοπλισμο.

 • 2013

  Υποκατάστημα

  Το 2013 ιδρύεται το υποκατάστημα μας στο κέντρο της Πάτρας επι της οδού Γεροκωστοπούλου 22 (πεζόδρομος) όπου λειτουργεί εκτός απο το λογιστικό γραφείο και γραφείο Συμβούλων.

 • 2016

  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1

  Το 2016 προσθέτουμε και τη δραστηριότητα του Εκπαιδευτικού κέντρου με έμφαση στα Επαγγελματικά λογιστικά σεμινάρια και έχουμε συνεγασία με τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου σε διάφορα πιστοποιημένα προγράμματα και υπολογιστές.

 • 2016

  www.accounting-tax-team.gr

  Δημιουργία του ιστότοπου www.accounting-tax-team.gr για την υποστήριξη της νέας μας δραστηριότητας Franchising Λογιστικών Γραφείων

 • 2016

  e-shop

  Επέκταση του ιστότοπου www.accounting-tax-team.gr/elearning με μια βάση δεδομένων για την υποστήρξη του e-shop με βιντεοσκοπημένα σεμινάρια.

 • 2018

  Global Cert

  'Εναρξη συνεργασίας με την εταιρεία πιστοποίησης Global Cert.

 • 2018

  Endorsed προγράμματα

  Έγινε η πιστοποίηση των προγραμμάτων μας Απλογραφικά, Διπλογραφικά βιβλία και Μισθοδοσία προσωπικού απο τον Βρετανικό φορέα NOCN.

 • 2019

  Νέο site forologika.gr

  Εκ νέου κατασκευή του ιστότοπου www,forologika.gr για την υποστήριξη e-shop των λογιστικών υπηρεσιών όπως δηλώσεων εισοδήματος αλλά και φορολογικών ή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 • 2019

  Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της EPSILONNET

  Εκ νέου κατασκευή του ιστότοπου www,forologika.gr για την υποστήριξη e-shop των λογιστικών υπηρεσιών όπως δηλώσεων εισοδήματος αλλά και φορολογικών ή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 • 2020

  Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της RBS (Εθνική τράπεζα)

  Με την υπηρεσία i-bank Pay Spot μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εξοφλείτε περισσότερα από 250 είδη λογαριασμών σε: ΔΕΚΟ (ρεύμα, νερό κ.ά.), Τηλεπικοινωνίες (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Ιnternet), Συνδρομητική τηλεόραση Ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς.
  Μπορείτε επίσης να πληρώνετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο: Βεβαιωμένες Οφειλές όπως π.χ. φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κ.ά, Τέλη Κυκλοφορίας.

 • 2021

  Επαγγελματικά σεμινάρια λογιστικής

  Διαθέτουμε επαγγελματικά σεμινάρια λογιστικής για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία, μισθοδοσία προσωπικού, κοστολόγηση και άλλα εξειδικευμένα σεμινάρια βιντεοσκοπημένα και elearning απο την ψηφιακή μας πλατφόρμα .

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Ζητείστε πληροφορίες για την εταιρεία μας, τα στελέχη μας και θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές.

Οργανωμένο λογιστικό γραφείο παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με το οποίο έχουμε πάνω απο 20 έτη συνεργασία, συνέπεια εχεμύθεια και επαγγελματισμό σε όλες τις παρεχόμενες εργασίες.

placeholder
Ρασσιάς κωνσταντίνος
Γενικός Διευθυντής, Ιχθυοκαλλιεργητική Ερύσσου ΕΠΕ

Θέλετε συνεργασία με ένα άρτια οργνωμένο γραφείο;

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο