Καριέρα

Ψάχνουμε για άτομα που είναι οργανωτικά και μπορούν να εργάζονται σε ομάδα. Προσλαμβάνουμε άτομα που έχουν την θέληση να επιτύχουν και την βούληση να εφαρμόσουν την πειθαρχία που απαιτείται στα πλαίσια της ομαδικής εργασίας για να επιτύχουν μια ομαδική δημιουργική σκέψη. Εστιάζουμε στην εξάλειξη του άγχους και της πίεσης ουτως ωστε η αμάδα να μπορεί να εργαστεί με καθαρή σκέψη και δημιουργικά.

Όταν εργάζεστε στην Βάρδας  Λογιστικά Α.Ε γίνεστε μέλος μιας ομάδας που είναι γνωστή για την απόδοση της. Είμαστε επαγγελματίες με γνώμονα την αποτελεσματικότητα.

Η  εταιρίας μας κατά κύριο επάγγελμα παρέχει Λογιστικές και Φορολογικές υπηρεσίες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας χρηματοοικονομικά εργαλεία.

Έχουμε αδεiοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 όπου παρέχουμε πιστοποιημένα σεμινάρια σύμφωνα με τον ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένα σεμινάρια απο τον Βρετανικό φορέα NOCN.

Τα άτομα που προσλαμβάνουμε φροντίζουμε να τα εντάξουμε σε θέση εργασίας όπου θα μπορούν παράλληλα μετην εργασία τους να εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέα αντικείμενα.

20190327_172553

Γιατί να εργαστείτε σε εμάς;

Εργαζόμενοι στην Βάρδας Λογιστικά Α.Ε θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε σε όλα τα αντικείμενα της ειδικόττας για την οποία προσληφθήκατε.

Έτσι θα είστε ικανοί να χρησιμοποιείται προγράμματα νέας τεχνολογίας και να εργάζεστε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας

Job Posting Title Location Department Date
Πρακτική άσκηση Φοιτητών πληροφορικής Πάτρα - Γεροκωστοπούλου 22 Web Design 24 Φεβρουαρίου 2019
Πρκατική άσηκη Φοιτητών Διοίκησης Πάτρα - Γεροκωστοπούλου 22 Εκπαίδευση 24 Φεβρουαρίου 2019
Πρακτική άσκηση Φοιτητών Λογιστικά Πάτρα - Ανθείας 225 Τμήμα Λογιστηρίου 24 Φεβρουαρίου 2019
Πρακτική άσκηση ΦοιτητώνΛογιστικά Πάτρα - Γεροκωστοπούλου 22 Τμήμα Λογιστηρίου 24 Φεβρουαρίου 2019

Αποστολή μηνύματος και δήλωσης συγκατάθεσης

Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους συλλέγουμε τα στοιχεία σας. Για περισσότερες πληροφορίες check Πολιτική εταιρείας / Privacy policy.

Όροι αποστολής βιογραφικού σημειώματος.Όροι αποστολής βιογραφικού.

Συγκατάθεση υποχρεωτικό (required)

[stmgdpr "I agree with storage and handling of my data by this website."]

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Ζητείστε πληροφορίες για την εταιρεία μας, τα στελέχη μας και θέσεις εργασίας που είναι ανοιχτές.

Οργανωμένο λογιστικό γραφείο παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών με το οποίο έχουμε πάνω απο 20 έτη συνεργασία, συνέπεια εχεμύθεια και επαγγελματισμό σε όλες τις παρεχόμενες εργασίες.

placeholder
Ρασσιάς κωνσταντίνος
Γενικός Διευθυντής, Ιχθυοκαλλιεργητική Ερύσσου ΕΠΕ

Δείτε την ψηφιακή μας πλατφόρμα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης σας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο